Monday, 8 July 2013

EMAS KOREA

RAMAI YANG TAK TAHU APA ITU EMAS KOREA


Perhiasan EMAS SADUR 24k KOREAN adalah barangan kemas yang permukaannya mempunyai LAPISAN EMAS bergantung kepada ketebalan saduran. Emas sadur tidak mempunyai nilai namun ianya amat bernilai sebagai aksesori wanita, tambahan lagi buat masa sekarang harga emas tulen sangat mahal.

Tahan Luntur Ke Emas korea ni?


Emas yang dijual dr Korea, sangat tahan lasak sehingga 2 tahun atau lebih bergantung kepada cara pemakaian(tapi perlu hati-hati banyak yang tiruan serta tidak berkualiti). Ramai yang sudah memilikinya berpuas hati. Permintaan emas sadur sekarang sangat tinggi.

EMAS SADUR 24K(999) kami adalah dari Korean. Ianya lebih tahan berbanding dari Thailand / Burma/Sabah. Boleh bertahan lebih dari 2 tahun.

 

Proses penyaduran dilakukan melalui kaedah ELEKTROLISIS.


Ketahanan PERHIASAN EMAS SADUR bergantung pada ketebalan saduran, cara pemakaian dan cara penjagaan barang kemas tersebut.

 

Kalau Luntur?


Boleh disadur semula di mana-mana kedai emas.

Kami mengalu-alukan anda untuk membeli emas sadur secara borong. Tidak kira sama ada untuk pakai sendiri atau untuk membuat bisnes. Boleh disadur semula dimana-mana kedai emas yang berdekatan dengan anda.

Boleh borong sama ada untuk pakai sendiri, untuk bagi saudara mara, atau untuk share dengan member office/tempat kerja atau untuk buat bisnes..
 
kepakaran kami adalah mengimport dan membekal EMAS KOREA 24K GRED A, sebagai fesyen aksesori, pelbagai rekaan terkini bermutu tinggi dengan harga yg murah.HOTLINE KAMI 012 6954392

1 comment:

  1. Salam Kak, teruskan posting. Ingat pesan saya. Cari backlink berkualiti dan banyakkan posting.

    Saya target 100 posting dalam 2 bulan dan backlink berkualiti dari 20 blog lain.

    Insyaallah akan nampak hasilnya

    ReplyDelete